• Menstruáció elmaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő !

        17 éves lány vagyok , a problémám 2 éve kezdödött . A menzeszem 2havonta kimaradt , ezért elmentem a nőgyógyászatra , ahol elküldtek vérvételre . Kiderült, hogy a tesztoszteron magasabb a kelleténél ,ezért felírta az orvos a Cypromix-t ... Mikor abba kellett hagynom 3hónapra akkor vagy késett 1hetet a menzeszem vagy megse jött . A mostani vérvételből az jött ki , hogy a tesztoszteron rendbe jött, csak éppen pajzsmirigy alulmükődés -t mutatott ki most ... Jelenleg várom a menzeszem 1hete , de nem jelentkezik , lehetséges a pajzsmirigytől ez a probléma? ( 3hete voltam a párommal , de védekeztünk ,ugyhogy nem hinném ,hogy terhes lennék ,mert már történt ilyen ,hogy kimaradt ígyis )  Mitől maradhat még ki a menzesz ? Válaszát előre köszönöm

        Tisztelettel :

           Ren

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, a pajzsmirigy funkció zavara is okozhatja a menses problémáját. Vizsgáltassa ki magát belgyógyásszal. Én javasolnám, hogy tablettát szedje rendszeresen, de a Cypromixet, hanem a Yasminelle-t vagy a Yadine-t.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-07 16:36:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: