• Aki szeretne gyermeket miért nem sikerûl?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedved doktor Ur/Nö! Elértük azt a honapot,amikor is màr 1 éve probàlkozunk,babàt szeretnènk, de sajnos eddig semmi eredmèny. Nem tudom hogy peteérésnek mondhatom-e azt hogy 36,5 fok volt ebben a honapban a legmagasabb testhömèrsèkletem,0,3 fokkal több mint az àtlag 36,2 fok. Mert olvastam rola hogy peteéréskor 0,5-0,8 fok-ig nö meg a hömérséklet. Màr elkezdtem szedni aloe veràs vitaminokat is,mert azt hallottam az segit? A doktor Nönek/Urnak mi a vèlemènye,volt peteérés vagy sem? Jo ez az aloe veràs vitamin vagy sem?Mit tegyünk? Vàlaszàt elöre is köszönöm: Egy kétségbeesett hàzaspàr!

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!


        Már egy éve próbálkoznak sikertelenül? Hát akkor itt az idő, hogy egy meddőségi szakrendelést felkeressenek. A hőmérsékletváltozás csak utalhat a peteérésre, ebből nem lehet biztosra megmondani, tényleg van-e peteérés. A sikertelenségnek sok egyszerű oka is lehet, de ezt sorban ki kell vizsgálni. Ne izguljanak, és párjával együtt menjenek majd. A vitaminok bizony nem jelentenek megoldást a legtöbb esetben, hiszen nem is tudjuk, mit kell kezelni egyáltalán.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-07 15:47:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: