• Antibiotikum, hüvelygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Erős nátha miatt a háziorvos Ospamox antibiotikumot írt fel. Amikor antibiotikumot szedek, már többször előfordult hüvelygombám, ezért megelőzés céljából mindig kérek valamilyen hüvelykúpot. De most a háziorvosomat helyettesítették és a helyettes nem igazán tudta milyen kúpot adjon. Egy gyógyszertári készítmény írt fel. A gyógyszertárban kérdeztem, hogy milyen kúp és ott azt mondták, hogy egy erős gombaölő. A gyógyszertáros a Génia 92 kúpot, és a normaflór fogyasztását javasolta inkább. Ön szerint ezzel megelőzhető a nem kívánt hüvelygomba? Pár hónapja próbálkozunk a teherbeeséssel és szeretném tudni, hogy akkor is lehet ezt a kúpot használni, ha már terhes lennék, pár nap múlva kellene megjönnie.

         Válaszát előre is köszönöm!

        Kata

        WEBBeteg szakértő válasza a antibiotikum, hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet, hogy a genia is segít, de ha hajlamos a hüvelygombára, akkor jobb lenne a gomba ellenes gyógyszer. Amennyiben esetleg teherbe esik, a kúpot akkor is lehet használni.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 21:32:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: