• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor!

        Már 3 éve élek párkapcsolatban és minden rendben van köztünk. Rendszeresen élünk nemi életet de még egyszer sem sikerült a konkrét közösükés alkalmával eljutnom azt orgazmusig. Szinte minden alkalommal belső fájdalmat érzek a behatolás után, mintha a hímvessző vége okozna fájdalmat. Nem hiszem , hogy olyan problémám lenne pl. hogy még nem tanultam meg az orgazmust, mert a szexuális együttlétünk többi része jól működik és orális kielégítés útján már éltem át orgazmust. A fájdalom miatt eléggé korlátozva vagyunk ezen a téren,mert igy nem tudunk pl. különböző pózokat kibróbálni sem. Attól félek,hogy szervi problémám van,de nem merek ezzel elmenni  a nőgyógyászhoz,mert attól félek hogy nem venné komolyan a problémámat. Kérem segítsen!

        Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem kell attól tartania, hogy nem veszik majd komolyan, mert bizony vannak olyan betegségek, amik valóban a közösülés közbeni fájdalommal járnak, ilyen például az endometriosis is. Ezt csak vizsgálattal lehet ellenőrizni, és higgye el, érdemes utánnajárnia, és nem kell fájdalommal leélnie az életét. Előfordulhat, hogy nehezebb megtalálni az okot, de kitartónak kell lennie, a boldog életéhez a boldog párkapcsolat is hozzátartozik.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-03 21:25:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 07:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: