• Yadine-ra való áttérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő! Orvosom ajánlására beszedtem egy 3 havi diane 35öt,22 éves vagyok,(nem lett szembetünő a változás mondjuk nem is annyira pattanásos inkább zsíros bőrű vagyok)ezután áttértem a yadinre kicsit több mint fél hónapja.ezt sztném hosszutávon is szedni.egy pár napja barnás sárgás fehéres folyásom van,nagyon sok.nem büdös és abszolut nem viszketek nincs jele gombás fertőzésnek.ez lehet annak a következménye h nagyobb hormontartalmú tablettáról áttértem a kisebbre?mert hallottam h ilyenkor közti vérzés lehet.de ez nem vér hanem halványbarnás fehéres folyás.kicsit meg vagyok ijedve...

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem kell félni, ilyen közti vérzés előfordul, ha nem múlnak a panaszok, a fertőzés kizárása érdekében (sárgás-fehéres is a folyás) viszont el kell menni egy nőgyógyászhoz. Aggodalomra semmi oka.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 20:43:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 07:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: