• Miért késik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2008.08.23.án szültem,6hétig tartott a gyermekágyi folyásom és szülés után 2 hónappal már meg is jött a mensesem(pedig kizárólag anyatejjel táplálom a kicsit).Eddig rendesen 28 napra megjött,de most már 8.napja késik.Terhességi tesztet tegnap csináltam és negatív lett. Miért késhet mégis? Mindezek mellett már második hónapja a mensesem előtt 1 héttel gyulladásom van ami viszketéssel és sűrű sárgás-fehér váladékkal jár. Mitől jön elő ez a gyulladás minden hónapban mindig ugyan akkor? Lehet hogy most emiatt késik? Előrre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Előfordulhat, hogy a fertőzés okozza a késést, de a szoptatás is befolyásolhatja ezt. Egyéb rendellenesség is állhat a háttérben, pl. ciszta, ezért javaslom menjen el egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol a fertőzést is kezelni fogják. A ciklusos hormonális ingadozás a fertőzés tüneteit kissé módosíthatja, de mindenképpen kezelni kell azt is.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-03 14:15:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 06:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: