• Elmaradt menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Segítségét szeretném kérni! Lassan már 2 éve szedem a mercilont. Eddig semmi problémám nem volt a gyógyszerrel, viszont kb 4 hónapja nem jön meg a menstruációm. A legelső kimaradás után a következő vérzésem nagy mennyiségű volt. Azóta 3 hónapja nem jött meg. A menstruáció tünetei megvannak, mert az adott időpontban rendesen görcsöl a hasam,mint mikor meg szokott lenni.
        Nőgyógyásznál már voltam kétszer is, megvizsgált, ultrahangozott is, de semmi rendellenes eltérést, terhességet nem állapított meg.
        A gyógyszer abbahagyását nem javasolta.
        Kérném a véleményét, hogy Ön szerint mi lehet a probléma, illetve hagyjam-e abba a mercilon szedését vagy váltsak más gyógyszerre inkább?
        Segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!


        Előfordul minden nővel, hogy a fogamzásgátló tabletta mellett nincs vérzése. Persze ettől még hat a fogamzásgátló és nincsen semmi baj vele. Nem kell abbahagynia a gyógyszert, és legyen türelmes biztosan lesz egyszer vérzése (lehet, hogy megint erős), de persze nincsen semmi baj a gyógyszerrel ilyen jelenség a gyógyszer szedése mellett előfordulhat.


        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 12:09:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 06:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: