• Nőgyógyászati gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr!Azzal a problémaval fordulok Önhöz, hogy ilyenkor ősszel, illetve tavasszal általában folyással küszködöm. Jártam nőgyógyásznál aki azt mondta, hohy krónikus gyulladásom van. Macmiror tablettát írt fel, és biolámpás kezelést. Ezt befelyezve Polyginax hüvelykúpot kaptam. Ultrahangot csinalt , azt mondja nem lát semmit. Folyásom még mindig van, és jobb oldalon szúrást érzek a hasamban, ez már kb. két hete tart. Vakbelem már nincs. A menstruációm most késik már egy hetet, terhes nem vagyok. 28-35 napos a ciklusom, hol így hol úgy. Normális ez? 29 éves vagyok, még nem szültem,párkapcsolatban élek, szeretnénk babát. Mitől lehet a problémám, nyugtalanít mégis? Megfázás , vagy valami komolyabb baj? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Én midnenképpen javaslom, hogy kúráltassa és persze kezeltesse ki a folyását, mivel nem normális dolog, ha valakinek állnadóan ilyen panaszai vannak.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 16:07:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: