• Barnázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Január 8-án voltam orvosnál mivel kisbabát szeretnék de nem volt peteérésem.Kaptam rá clostylt napi 1 szem 5 napig. Csütörtökön elkezdtem barnázgatni, de azóta sem jött meg a menszeszem.A melleim fájnak, a hasam nem, nem érzem úgy mintha megjönne.Elvileg most vagy szerda környékén kellene megjönnie.A gyógyszer okozhat hosszantartó barnázást?És miért lehet barnázás?

        Akik ezt a gyógyszert szedik kb. hány százaléka esik teherbe?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A petefészek hormontermelését stimulálja a clostilbegyt. Sokan szedik ezt a gyógyszert, de sokaknak más jellegű a problémája, nem a hormonzavar a baj, így ők hiába szedik. Ha Önnek csak ez a baja, segít, ha nem, akkor nem ez segít.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-02 21:31:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: