• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot! Melinda vagyok és egy  kérdésem lenne! 3 napja észrevettem a nemi szervem melett a nagyajaknál egy kb 0.7 cm-es duzzanatot, ami fáj, és ég és gyulladtnak tűnik! tapintásra kemény , nagyon érzékeny, bármire ami hozzáér! A 3 nap alatt minimálisat növekedett, így most kb 1 cm-es a duzzanat. Kérem önt, hogy a leírtak alapján válaszoljon, vajon mi lehet baj!! Természetesen a nőgyógyászomat felkeresem, ahogy tud fogadni!
        Válaszát előre is köszönöm!
        Tisztelettel: Melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a nemiszerv témában

        Kedves Melinda!


        Látatlanban ezt sajnos nem lehet megmondani, előfordulhat, hogy egy szőrtüsző fertőzéséről van szó, esetleg egy kezdődő Bartholin-mirigy tályog (ez egy mirigy, ami nedvességet termel), de ezt csak vizsgálattal lehet eldönteni, ezért javaslom forduljon nőgyógyászhoz.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-02 13:39:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 08:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: