• Félelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Nőgyógyász!

        Azt szeretném megkérdezni Öntől, hogy 2009.09.01- jén szültem meg 2. gyermekemet és a vizsgálatok során kiderült, hogy a hüvelyemben van egy tojás nagyságú cystám.A doktor úr, akinél szültem azt mondta, hogy nem tudja megcsinálni a műtétet a szüléssel egyidőben a lehetséges fertőzések miatt.Azóta nem voltam nála, mivel nagyon félek a műtéttől.Nagyon zavaró számomra ez a dolog, mivel a cystámnak van egy lével telt hólyagja, ami a hüvelyemből szinte kiér, ez higénikailag és esztétikailag is nagyon zavar.Arra kérném, hogy írja meg nekem legyen szíves, mivel számoljak a műtét során, el lehet-e kerülni valahogy a műtétet?Előre is köszönöm:Vikula

        WEBBeteg szakértő válasza a cysta témában

        Kedves Kérdező!

        Amennyiben panaszt okoz a cysta, akkor javasolt annak eltávolítása. A műtét vénás bódításban zajlik, egy napos kórházi bentfekvést igényel, és gyorsan gyógyul. Magától valószínű nem fog elmúlni, de még várakozhat 1-2 hetet, csökken-e a mérete.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 21:34:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 06:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: