• Mi lehet a gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretkezés után vérzek de csak pár percig és 1 hete elmarad a vérzésem . Másnapra pedig megfájdul a bal pete fészkem .Mitöl lehet ez ?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi vérzés témában

        Kedves Hölgyem!


        Amennyiben felmerül a terhesség valószínűsége, vegyen egy terhességi tesztet, és mindenképpen keresse fel kezelőorvosát, aki egy vizsgálattal megállapíthatja, honnan ered a vérzés. Előfordulhat a méhszáj felszínéről egy gyulladás miatt, esetleg a méhből ered (még az is lehet, hogy a rendes menses jelentkezik a szokottnál jóval kisebb mennyiségben), ezt egy vizsgálattal lehet tisztázni.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-30 10:38:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: