• Cysta: rosszindulatú?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        55éves nő vagyok, tavaly decemberben nőgyógyászati vizsgálatot kértem hasi fájdalmak, puffadás és vérezgetés miatt.

        Menopausam már 2 éve tart és szerettem volna a vérzés és fájdalom okát megtudni!

        A nőgyógyász megvizsgált, Uh-t is végzett és a rákszűrést is elvégezte aminek az eredménye P2 ami jónak mondható.

        Megnyugodtam de a fájdalmaim a jobb oldalon állandósultak ezért további kivizsgálásra mentem, urológia, teljes hasi Uh.

        Az urológiai vizsgálat neg. A hasi Uh vizsgálat azonban kimutatta, hogy a jobb petefészkemen 28mm nagyságú echoszegény cyszta van és az uterus egésze is nagyobb 6x7cm.

        A nőgyógyászom nem tett emlitést egyikről sem és a miómáról sem amit 5 évvel ezelőtt diagnostizáltak.

        Kérdésem az lenne, hogy van-e valami teendőm ezekkel, keressem fel újra az orvost vagy nyugodjak meg hogy minden rendben?

        Ez a petefészek cyszta nem lehet rosszindulatú? Indokolt a fájdalmam?

         

        Tisztelettel és köszönettel várom válaszát:

        Judit


        Kérdés: 2009-01-29 13:11:54;

      • Kérdések és válaszok a témakörben: