• Kivel van a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő!

        Egy 25 éves, 8 éve párkapcsolatban élő fiatal anyuka kéri segítségét!

        Minden szeretkezésünk után erős gombás fertőzés lép fel. Nekem erős fehér folyás, elviselhetetlen viszketés stb, a páromnak szintén erős viszketés, bőrpír, és sok apró piros pötty jelenik meg a nemiszervén. Melyikünk okozhatja ezeket a gondokat. (Nem tudom mennyire számít, de a páromnak körömgombája van)Emiatt már egyre ritkábban élünk szexuális életet...már a másnapi kellemetlenségek járnak a fejünkben.Ha szeretkezésre kerül sor, már csak óvszerrel, és a párom próbálja kerülni "az újjal történő bemelegítést",(a körömgombája miatt), és még így is fellépnek ezek a tünetek.

        Mi lehet a baj?Melykünkkel lehet a baj?

        Kérem segítsen!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!


        Mivel mindkettőjüknek vannak panaszai, nem lehet megállapítani, kitől ered, valószínű mindkettőjüknél jelen van a probléma. Amit javasolni tudnék, hogy Ön keressen fel egy nőgyógyászt,( talán akkor lenne a legjobb, amikor panaszai vannak,) ahol őszintén el kell mondani, hogy a párjának is vannak panaszai, és ha lehet, kenetet szeretne kérni, hogy célirányosan kezelhessék a problémát, egyszerre Önnél, és a párjánál is. Emellett a párja menjen el egy bőrgyógyászhoz, ahol a gombás körmét kezelik! Nem szabad nézegetni, és várni, hogy elmúlik, mert nem fog. Emellett urológiára is el kell mennie, ahol a közös problémájuk miatt Őt is meg kell vizsgálni.
        A legfontosabb, hogy mindkettőjüket kezeljék, és legyenek türelmesek, kitartóak, nem lehet egymást hibáztatni. Nagyon fontos, hogy a párkapcsolat érdekében együtt segítsék egymás gyógyulását.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-27 22:30:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 07:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: