• Hüvely tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

         

        Gynoflor hüvelytablettát helyeztem magamnak fel az este.Eddig mikor alkalmaztam hüvelytablettát mindig mire felkeltem elolvadt és kifolyt.Most viszont nem történik semmi.Olvastam a betegtájékoztaóban,hogy ha túl száraz a hüvely akkor egészben kidobódik,de nekem nem jött ki még úgy sem.Már teljesen kétségbe vagyok esve,hogy miért nem olvad el és nem jön ki,keressek fel egy nőgyógyászt,hogy kivegye?Igazából azért kezdtem el használni,mert úgy gondolom valamiylen gombás fertőzésem van és ez még megmaradt az előbbi fertőzés óta,gondoltam elhasználom,ártani nem árthat.És mit tehetnék,hogy ne jöjjön vissza nekem ez a fertőzés?

         

        Köszönettel: M. Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvely tabletta témában

        Kedves Adrienn!


        Aggodalomra semmi oka, nem kell kifolynia a tablettának, egészben sem esik ki csak úgy egyből. A szavatossági időt kell ellenőrizni, és valóban nem lehet ártani vele. Az előfordul, hogy nem oldódik fel egy tabletta gyorsan, de ez teljesen normális. Ha panaszai vannak, érdemes elmenni egy vizsgálatra, mert nemcsak gombás, hanem bakteriális betegség is lehet. A fertőzést kezelni más gyógyszerekkel kell, a Gynoflort inkább kezelés után érdemes alkalmazni a természetes flóra kialakításának segítésére.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-27 21:16:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 06:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: