• Mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr! 2 éve kínlódok miómával,ami már női ököl nagyságú.Sajnos a vérzésem egyre rosszabb,8-9 napig tart,élénkvörös ,alvadt vér távozik belőlem,erős görccsel kísérve.Volt eü kaparásom,hormon kezelésem,de egyik sem segített.Legutolsó próbálkozásom a mirena volt,ami elmozdult,terhes lettem mellette,de hamar el is vetéltem.Nem tudom a munkahelyemen meddig fogják elnézni,hogy a problémám miatt hiányzom,mert sokszor be sem tudok menni dolgozni, annyira vérzem.Az lenne a kérdésem,hogy van-e még valami lehetőség,hogy meggyógyuljak.A családomban volt emlő,méhrákos egyaránt.Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma témában

        Kedves Hölgyem!


        Fontos lenne tudni, hány éves, és van-e már gyermeke, enélkül lehetetlen dönteni. Mindenképpen szóba jön a műtéti megoldás, a fenti információk birtokában lehet dönteni a műtét típusáról. Keressen fel egy nőgyógyászt, és kérje ki a véleményét.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-25 21:57:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: