• Méhen kívüli terhesség utáni nemi élet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Laparoszkópos műtét után (méhen kívüli terhesség)mikor lehet újra szexuális életet élni? Válaszát köszönöm! Tisztelettel: Betty

        WEBBeteg szakértő válasza a méhen kívüli terhesség témában

        Kedves Betty!

        A laparoscopos műtét során a petevezetőt műtik. elvileg szexuális életet lehet élni a műtét után három héttel, de gyermekvállalásba 2 hónapig nem szoktuk javasolni, hogy belemenjenek, mivel a műtéti terület míg meg nem gyógyul csak hajlamosítja, hogy ismételten méhen kívüli terhesség alakuljon ki.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2009-01-29 11:01:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: