• Meddőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A menstruációm 5. napján voltam vérvételen, és érdeklődni szeretnék hogy mit jelentenek ezek az értékek? TSH 1,280mlU/l Szabad T4 15,2pmol/l Szabad T3 3,1pg/ml FSH 4,6 U/l LH 9, 0 U/l Prolaktin 4,7 ng/ml Ösztradol 39, 0 pg/ml 0,1 ng/ml Szeretnénk gyermeket(5éve) de eddig sajnos nem sikerült.A kérdésem az lenne hogy az orvosom azt mondta hogy menjek belgyógyászhoz de nem részletezte hogy miért.Ön szerint hova kihez kéne fordulnom hogy teherbe tudjak esni Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező!

        A leírt értékek: pajzsmirigy-, nemi hormonok, menstruációs ciklust befolyásoló egyéb hormonok értékei, melyek értékeléséhez a cikus napjának ismerete mellett ultrahang vizsgálatra ún. folliculometria is szükséges lehet. Véleményem szerint endokrinológus-nőgyógyászhoz kellene fordulni!

        Tisztelettel

        Dr Lukács János nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-19 22:15:52; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: