• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KEdves doktorno,doktor ur!harom napja ovszer nelkul szeretkeztem a parommal,azutan barna folyasom volt,masfel napig,nm sok csak enyhe,ragacsos,es reggell gorcsos alhasi fajdalom,(mint felfazaskor),es gyengeseget ereztem,meg vegtag zsibbadaast.Lehet-e ez a felfazas jele vagy valami mas is?ELore koszonom a valaszt.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!


        A végtagzsibbadást és a fáradékonyságot nem magyarázhatjuk a nőgyógyászati problémával, emiatt forduljon háziorvosához.
        A folyás, és alhasi fájdalmak miatt el kellene menni egy vizsgálatra, hogy megállapítsák a háttérben lévő betegséget, lehet fertőzés gyulladással, méhszájrendellenesség, esetleg hormonális probléma, petefészek ciszta.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-23 10:42:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: