• S.O.S

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Közel két hónapja alhasi fájdalmaim vannak. Kellemetlen tünete, hogy bűzös váladék távozik tőlem. Naponta több alkalommal szükséges a fürdés.Közérzetem nagyon rossz, sokszor érzem magam úgy, mintha nem tudnám irányítani mozgásomat.A fenti panaszomhoz párosul,a hát fájás, fáradékonyság, mellkasi fájdalom, ami főleg akkor jelentkezik, ha gyalogolok. Munkahelyem a lakásomtól kb. 3 percre van, ezt is nehéz megtenni.Több, mint 10 éve eltávolították a méhemet.

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!


        Elsőként felhívnám a figyelmét arra, hogy panaszaival mindig érdemes mihamarabb elmenni orvosi vizsgálatra, hiszen sok-sok olyan betegség van, ami megfelelő kezeléssel tünetmentessé tehető, de legalábbis sokat javítható.
        A két hónap nagyon sok idő egy folyamatos alhasi fájdalom esetén. Nem írta sajnos, miért kellett a méhét eltávolítani, pedig sokat segíthet a probléma megközelítésében ez is.
        A bűzös folyás miatt először mindenképpen javasolt a nőgyógyászati kontroll, hogy a folyás eredetét tisztázzák. Itt az alhasi fájdalmat is meg tudják vizsgálni. A mozgászavar utalhat központi idegrendszeri folyamatra is, a mellkasi fájdalom, fáradékonyság pedig szív eredetű betegségre utalhat, ezért a háziorvosához is feltétlenül el kell mennie, aki a megfelelő vizsgálatokat el tudja végezni, és szükség esetén további kivizsgálásra tudja beutalni.
        Kérem mihamarabb kezdje el a vizsgálatokat!


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-22 15:40:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: