• Talán terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo estét doktornö lenne egy kérdésem önhöz dec.20 án voltam utoljára párommal és jan.4 menstruáltam tartott 3 napig,pár napja érzékenyek a melleim,reggelente mikor felkelek hányingerem vanés fémes izt érzek a számba,szédülés gyötör nap mint nap, és hangulatingadozásom van, fáj a méhem is olyan érzés mintha menstruálási görgy gyötörne de csak pár másodpercig tart.kérem segitsen nem tudom mi zajlik bennem.

        válaszát elöre is köszönöm

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Azt nem írta sajnos, hogy milyen szokott lenni a menses általában, hiszen egy 3 napos vérzés is lehet normális. Esetleg Önnek hosszabb szokott lenni? Ha védekezés nélküli együttlét volt, esetleg tervezik is a babát, hát végezzen el egy terhességi tesztet. Panaszait egyébként sokminden okozhatja, ha nem múlik, és a terhességet kizárta először talán a háziorvoshoz lenne érdemes elmenni, amennyiben nem jelentkezik rendellenes vérzés.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-21 14:49:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: