• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr nő/úr!

        3 hete kezdtem el újra szedni a fogamzásgátlót 2 év kihagyás után. Eddig semmilyen mellékhatása nem volt. Most mióta újra elkezdtem nem akar elmúlni a menstruációm és enyhén szúró alhasi fájdalmam is van. Jelen pillanatban nem tudom felkeresni az orvosom. Szedhetem tovább a gyógyszert nagy inkább ne?

         

        Előre is köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos erre a problémára tényleg nem tudok mást javasolni, csak hogy menjen el a nőgyógyászához. 3 hete tartó vérzés már sok, hiába szedi, vagy nem szedi tovább a tablettát, nem garantálja semmi, hogy elmúlik a menses. Az alhasi szúró jellegű panaszok utalhatnak esetleg egy ciszta jelenlétére is, ez ismételten UH-os vizsgálatot igényel.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 11:39:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: