• A nemi herpeszt hogyan lehet kezelni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Valaszt szeretnek kapni arra hogy hogyan lehet kezelni a nemi herpesz betegseget.Nekem soha nem volt ilyen betegsegem.Nagyon szegyelem, s felek nagyon hogy nem fog elmulni.Nem merek nogyogyaszhoz menni,Kerem segitsen nekem hogyan lehet ezt a betegseget kezelni.

        WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

        Kedves Hölgyem!

        A nemi szerveken jelen lévő herpesz vissza-visszatérő betegség, hasonlóan a szájon megjelenő herpeszre. Egy másik tipusú herpeszvírus okozza, és nemi úton átvihető betegség. Meggyógyul magától is, de mindenképpen szükséges lenne egy vizsgálat, hiszen nem is biztos, hogy erről a betegségről van szó. Nem kell szégyellnie, nyugodtan forduljon nőgyógyászhoz, hogy segítsék a betegség gyorsabb lefolyását.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-02 17:01:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: