• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azt szeretném tudni,hogy akinek rendszeresen viszatérő hüvelygombája van,az teherbe eshet,és szülhet egézséges gyereket? Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        Természetesen teherbe eshet az, akinek visszatérő hüvelyfertőzése van, és a gyermeke is egészséges lehet. A legtöbb nőnek az élete folyamán van gombás hüvelyfertőzése. Emiatt ne aggódjon.

        Sok tényező állhat a háttérben, csak meg kell találnia azt az életmódot, ahogy elkerülheti a fertőzést.

        Fontos lehet a megfelelő (pamut, nem szoros) fehérnemű, amit magas hőfokon mos, a megfelelő tisztálkodás, a megfelelő intim mosakodó. Ne használjon illatosított termékeket, tampont se lehetőleg. A partner  kezelése is nagyon fontos. Visszatérő panaszok esetén tartós kezelésre van szükség.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-01 11:22:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: