• Laparoszkópia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt...! Laparoszkópos műtétem volt 2 hete szövődmények nélkül. (méhen kívüli terhesség miatt)Kérdéseim: Mennyi a felépülési idő? Mikor lehet újra dolgozni? (fizikai munka)Mikor lehet ismét szexuális életet élni? A szövettani mintából mit állapítanak meg? Ahol a cső ki volt vezetve ott még egy kicsit érzékeny ha lehajolok kis szúró fájdalmat érzek ez elfog múlni? mikor? Mikor lehet újra tornázni? Válaszát előre is köszönöm! Betty

        WEBBeteg szakértő válasza a laparoszkópia témában


        Kedves Betty!

        Felépülési idő: szellemi munkánál 2-3 nap után dolgozhat, fizikainál, ha nem emel 2-3 hét, különben 1-2 héttel több. a szövettan méhen kívüli terhességet igazol, amit mindenki tud Önnél, csak amit kiveszünk mindig meg kell vizsgálni. A cső kivezetési pontjának érzékenysége még 2-4-6 hét is lehet, nem vagyunk egyformák. Torna 1-2 hét múlva lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 10:37:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: