• Hüvelyszárazság ilyen fiatalon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/NŐ!
        A problémám az lenne hogy kb 2 hónapja nem termelődik megfelelő mennyiségű hüvelyváladékom szeretkezés közben így az aktus fájdalmassá válik!Az aktus megkezdésekor elkezd termelődni a váladék de egy kis mennyiségnél megáll a termelődés! Majd ez a mennnyiség felsszívódik!
        21 éves vagyok, fogamzásgátlót szedek de a tünetek már a gyógyszer szedésének megkezdése előtt is jelentkeztek, így nem tudható be annak! Vagy mégis?
        Mi lehet ennek az oka? Mit tehetek ellene?Milyen megoldás alkalmazható ami visszaállítja a természetes "ritmusom" és nem kell majd külső idegen anyagokat használnom?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyszárazság témában

        Kedves Hölgyem!


        Vannak olyan nők, akiknék bővebb, vannak akinék sokkal kevesebb a hüvelyváladék, jobban figyelni erre akkor kell, ha változás történik, kellemetlen, csípő, égő, viszkető érzés kíséri, estleg alhasi panaszokkal vagy együttlét alatti fájdalommal társul. A hüvelyszárazság a gyulladás vagy fertőzés egyik tünete is lehet, így javaslom a nőgyógyászati vizsgálatot, ahol szükség esetén egy kenet levételével ellenőrizni tudják, van-e szükség kezelésre.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-19 10:31:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: