• Hüvelytágulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        A hüvelytágulásról szeretnék információt kapni,hogy : hogyan bizonyosodhatok meg arról,hogy biztosan fennáll nálam e probléma?; miként jöhet létre?; szülés nélkül is előfordulhat?; hogyan lehet orvosolni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelytágulás témában

        Kedves Kérdező!

        Szülés nélkül is kialakulhat általában idősebb korban, amikor megereszkednek a szövetek. Ritkán fiatalabb korban is kialakulhat. Ha sexnél lépésnél klaffogó hangot ad, sexnél (mint egy "puki"hangot ad.), ha partnere panaszkodik, hogy tág a hüvely-akkor megbizonyosodhat, kitágult a hüvelye. Intim torna és hüvelyszűkítő műtéttel lehet javítani.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 10:32:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: