• Fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr-nő, Dr-úr!

        Problémám már lassan két éve kínoz. 2007 februárjában kezdődött azzal,hogy nagyon erősen viszketett a szeméremtestem.Tiszta vörös lett a nyálkahártya a hüvelyem és a hugycsövem körül, majd pici piros kiütésszerűségek is jelentkeztek.Semmilyen hüvelyfolyásom ez idő alatt nem jelentkezett, a probléma mindig csak kívül volt észlelhető. Nagyon sokat jártam nőgyógyásznál, minden féle gomba ellenes kezelést kaptam, ami nem segített. Ezután azt mondták,hogy kevés az ösztrogén a szervezetemben, és ovestin krémet kellett használnom pimafucort kenőccsel. Ez sem sokat segített. Tavaly májusában Augmentin tablettát kellett szednem, ami után kaptam egy gombás fertőzést /ekkor hüvelyi folyásom is lett/, saját szakállamra vettem Gyno-Pevaryl kúpot a gyóygszertárban, és a panaszaim egyik napról a másikra megszűntek. / Nem tudom, hogy az Augmentintől, amit a megnagyobbodott nyirikcsomóim miatt kellett szednem, vagy a kúptól?/Sajnos egy hete ugyanezek a panaszok fenn állnak és teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. A viszketés nagyon erős,és égő fájdalmat is érzék, és a nyálkahártya, rendszeresen berepedezik. Kérem adjon tanácsot, hogy ez milyen fajta betegség lehet, vagy hogy mi lenne a teendőm! Köszönettel Angi.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Angi!

        Sajnos az a kérdés, amit látatlanban nem lehet kezelni, muszáj látni, valószínű gomba, de hogy mellette van-e bakteriális fertőzés, vagy más, ahhoz kell a vizsgálat.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

         



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 10:29:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: