• Gyulladás vagy felfázás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt D-nő!D-úr! Azzal a kérdésre szeretnék választ kapni: mi lehet az oka annak,hogy kéthetente felfázok? Voltam vizelettenyésztésen negatív lett,a háziorvos azt mondta hüvelyi gyulladás okozhatja.voltam urológusnál is ő azt mondta, hogy mindig elő fog jönni. Közben a férjemmel babát szeretnénk. válaszát köszönöm szépen! tisztelettel:Kovácsné Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaghurut témában

        Kedves Erika!

        Az ismételt hólyaghurutot valóban okozhatja egy fennálló hüvely-, vagy méhnyakfertőzés, ezért érdemes lenne elmennie egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol ezt ellenőrizni, és megfelelően kezelni tudják. Ez fontos lenne a tervezett terhesség miatt is, hiszen egy folyamatos fertőzés jelenléte a későbbi terhesség során felszálló fertőzéshez, vagy koraszüléshez vezethet. Egy kismedencei fertőzés pedig a teherbeesést is nehezítheti.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-17 17:43:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: