• HPV, kihez forduljon a párom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Bartha Tünde!

         

        Először is, köszönöm válaszát. Viszont lenne még egy problémám. Nőgyógyászom azt javasolta, hogy a párom is keresse fel orvosát. El is ment az háziorvosához, aki nem igazán tudta, mi a HPV, utánanézett, majd mondta, hogy ezzel nem lehet mit tenni, és nem is írt fel neki semmit. Kérdésem, hogy hová fordulhatna, milyen szakemberhez, hogy ne csak én, hanem ő is gyógyulhasson?

         

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV vírus témában

        Kedves Hölgyem!
        Természetesen a párja is jó, ha meglátogat szakembert. Több lehetőség adódik, függően attól, hogy merre laknak:
        1. Lehet, hogy Urológiai Klinika-osztály szakrendelésén találkozhat megfelelő szakemberrel párja, vagy
        2. Bőr- és nemibeteg gondozókban (tudom, ez rosszul hangzik) lelhetők fel általában STD-szakrendelések.
        Véleményem szerint párjának is érdemes lenne immunerősítőt szedni, hiszen számára is ugyanúgy egy vírusfertőzésről van szó, mint Önnél, a szervezetének lehet segíteni a küzdelemben.
         Kitartást, nyugodtan keressen, ha valami kérdése van.

        Üdvözlettel: Dr. Bartha Tünde, szülész-nőgyógyász szakorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-17 17:52:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: