• Lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz hogy nemrég kaptam kézhez a rákszűrő leletemet amin ez állt:P2 lett azt halottam hogy ez jó hír de továbbá ez is felvolt tüntetve Benignus sejtelváltozások:metaplázia.Azt szeretném megtudni hogy ez tulajdonképpen mit jelent?és hogy lehet e ennek valami rossz következménye?Előre is köszönöm válaszát,tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a cytológiai lelet témában

        Kedves Kérdező!


        Ez egy normális eredmény, jóindulatú, életet folyamán szinte minden nőnél jelentkező sejtelváltozást mutat. Nem igényel semmilyen teendőt.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-15 21:29:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 09:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: