• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Arról szeretnék érdeklődni, hogy mit tehetnék az erős hüvely-szag ellen. 38 éves 2 gyerekes anyuka vagyok. Spirállal védekezem. Voltam kivizsgáláson nem találtak semmi eltérést, minden rendben. 2007 januárjában azért csináltak egy egészségügyi kaparást, de az is rendben volt. Sajnos a sexuális életemet keseríti meg ez a dolog, már 2 éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon zavarja őt. Válaszát köszönöm: iksz

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves iksz!

        A spirál jelzőszála irritálja a méhnyak mirigyeit, ami erőteljesebb folyást okoz és megteremti a bakteriális fertőzés lehetőségét. Azt javaslom, hogy vágassa rövidebbre a jelzőszálat, vagy védekezzenek másképpen, és csináljon egy gynazol-gynoflor kúrát.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-12 22:39:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: