• Alhasi fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.Úr/Nő!

        Az a kérdésem lenne,hogy ha megnyomkodom a gyomorszájam környékét ill.az alhasamat pontosabban ahol a petefészkek helyezkednek el és ezek által szúró érzés lép föl nálam mi lehet ez?ill.szoktam szédülni de nem mindig alacsony is a vérnyomásom egyébként és fájni szokott a gyomrom is.Mire utalhatnak ezek a tünetek?

        Nagyon megköszönném ha megkapnám  megtisztelő válaszát az esetleges variációkat a panaszaimra.

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Az alhasi nyomásérzékenységet érdemes lenne kivizsgáltatnia, mert lehet egy gyulladás is a háttérben. Az alacsony vérnyomás sok fiatal nőre jellemző, nyugodtan igyon 1-1 kávét, és fogyasszon bő folyadékot. Mivel említi, hogy a gyomra is fáj néha, amit túl sok sav is okozhat, de rengeteg más betegség is, ezért azt javaslom, hogy először a háziorvosához menjen, aki az egész hasát meg tudja vizsgálni, áttapinthatja a hasfalon keresztül az alhasi területet is, és amennyiben szükséges további vizsgálatokra küldi majd. Ezután menjen el egy nőgyógyászati vizsgálatra is, ahol a gyulladást, vagy fertőzést ellenőrizni tudják.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-15 22:09:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: