• Első szeretkezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nour. Elso szeretkezesem utan viszketo erzest eszleltem a kis ajkaim kozt,s a sok dorzsolgetes miatt fel is repedezett es kiszaradt a bor es nyalkahartam ott.Ez valmi betegseg-e vagy csak az elso szeretkezes utani szimptoma?koszonm szepen a valaszt,

        WEBBeteg szakértő válasza a viszketés témában

        Kedves Fiatal Hölgy!

        Előfordulhat, hogy a helyi irritáció okozza panaszaid, esetleg másik típusú óvszert kellene venni, de lehet egy fertőzés is. Egyszerű gyógyszertári lemosót lehet venni, ami enyhítheti a panaszokat, de ha hétfőig nem javul a helyzet, érdemes felkeresni a nőgyógyászaton egy tinédzserambulanciát.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-10 18:09:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: