• Nőgyógyászat - inszemináció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T, Doktor!

        37 eves vagyok, soha nem estem teherbe eddig. 8 eve vagyok hazas. A nogyogyaszom elvegezte a hormonteszteket, peteeres huvelyi ultrahang vizsgalatot, ferjemnel spermavizsgalatot, minden rendben van. Ebben a honapban kezdtem a Clostibetyt-et szedni. Sajnos nem sikerult most sem a terhesseg, viszint a cisztasodastol tartok. A kovetkezo "allomas" a laparoszkopos vizsgalat/mutet lesz (lenne). Az a kerdesem, van-e ra lehetoseg hogy inszeminaciot probaljunk meg? Nem akarok mar varni, az "oram ketyeg". Sajat keresre is el lehet vegeztetni az inszeminaciot magyarorszagon?

        Valaszat nagyon koszonom!

        maria

        WEBBeteg szakértő válasza a inszemináció témában

        Kedves Mária!

        Nem értem miért kellene laparoscop. Van az ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat, ami simán elvégezhető a rendelőben. Tehát nem kell emiatt aggódni. Csak akkor olyan orvoshoz kell mennie, aki tud ultrahangozni is és persze ismeri ezt az anyagot. És persze ha az ok, akkor lehet insemináció, csak ehhez a petevezetékek átjárhatósága kell.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-09 21:22:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: