• Miért késett?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        28 éves nő vagyok, a párommal október eleje óta próbálkozunk, hogy terhes legyek. A decemberben a vérzésem nem jött meg, de azon a napon mikor meg kellett volna jönni, nagyon begörcsöltem. 1 hét után csináltam egy tesztet, ami negatív lett, majd még egy hét múlva egy másikat, ami szintén negatív lett. Majd a 12. napon egy stressz hatás ért, amitől rettenetesen elkezdett görcsölni a hasam és pár óra múlva megjött. Hozzá teszem, hogy még soha sem késett két napnál többet a vérzésem. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatta ezt?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Gyermeket váró!

        Sokszort van olyan, hogy amikor az ember (hölgy partner) gyermeket szeretne akkor egyszercsak a régi jól bevált menzesze elkezd rakoncántlankodni. Nem kell megijednie, ilyen van. Hogy mitől, nem tudom. Mondjuk ha már rendszeresen görcsöl a hasa, akkor nem ártana egy Chlamydia teszt vagy egy ultrahang a ciszta kizárása miatt. Tehát azért nem szabad belenyugodni  a dolgokba, de sajnos van ilyen.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-09 21:26:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: