• Változókor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Nő! Én 49 éves nő vagyok.20 év után abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését,tavaly augusztusban.Utána szeptemberben csak barnás folyt két napig,októberben megjött rendesen,és novemberben is.Decemberben megint csak kevés véres-barnás folyt de csak 1 napig!Mi a tetendő?Forduljak orvoshoz,vagy ez normális ilyenkor??Válaszát elöre is köszönöm!!

        WEBBeteg szakértő válasza a változókor témában

        Kedves Kérdező!

        Ez tulajdonképpen előfordulhat, de amennyiben a vérzézavarok rendszeresen ismétlődnek nem árt, ha megnézeti magát egy nőgyógyásszal. Mivel ilyenkor illik ultrahang vizsgáltot végezni a nyálkahártya vastagság miatt.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-09 21:37:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: