• Aggódjak vagy ne?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Elég bonyolult problémával fordulok Önhöz. Legutóbb 12.15-én volt menstruációm, kb. 5 napos. 12.28-án együtt voltam a barátommal, éjjel 3-szor, reggel egyszer. A reggelinél nem védekeztünk, megszakította, mielőtt...Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? a Jobb mellem feszül oldalt, a hónaljamtól végig. Ez amúgy is szokott lenni, mielőtt megjön. Vasárnapra várható, mindig pontosan 28 napra jön meg. Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Z

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A megszakításos közösülés csak kb. 90 %-ban véd a nemkívánt terhesség ellen, hiszen az előcseppek is tartalmazhatnak hímivarsejtet. Nem lehet megjósolni előre, hogy terhesség fennáll-e. Nagyobb az esély rá, hogy csak a menstruációt bevezető jeleket érzi, de ha a szokott időben nem jelentkezik a menzesze, csináljon egy terhességi tesztet

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 10:04:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: