• HSV2 vírus fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 napja fekete, és sárga, égető, viszkető érzést kiváltó foltok, sebek jelentek meg a hüvelyemen. Fájnak mozgásnál, ülésnél, néha még éjszaka is. HSV2 vírusra gyanakszom, az interneten olvastam róla, azonban biztos hogy nem nemi kapcsolat miatt jött ki, még szűz vagyok. 16 éves, és ha nem muszáj, nem szeretnék orvoshoz menni vele. Kérem segítsen, mi lehet a baj, és mit tudok vele csinálni. Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a herpeszvírus témában

        Kedves Kérdező!

        A leírt tünetek alapján én is vírusfertőzésre gyanakodnék. Szinte biztosra vehető, hogy a herpesvírus, hasonlóan a HPV-hez, nem csak sexuális érintkezés útján, hanem egyéb módon is terjedhet. Én javaslom, mutassa meg magát dokinak, hogy biztos diagnózis születhessen.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 


         


         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 17:42:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: