• Babázás reményében

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A férjemmel 1 éve próbálkozunk a babával, mindeddig sikertelenül.32 éves vagyok és nagyon szeretnénk kisbabát. Kivizsgáltattuk magunkat mind a ketten a babatervezés előtt. A férjem eredményei és az én hormon vizsgálat eredményeim is jók lettek. Az ultrahangos vizsgálat és a hormon vizsgálat szerint is van peteérésem. Szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint szükség van petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, vagy egyéb módon növelhető-e a teherbeesés esélye? Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel: F. Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában


        Kedves Brigitta!

        A petevezeték átjárhatósági vizsgálatán kívül van még egyszerűbb diagnosztikus lehetőség is, például meg lehet nézni, hogy egyáltalán átjutnak-e élve a hímivarsejtek az Ön méhnyakán. 1 év sikertelen próbálkozás már valóban indokolja a meddőségi kivizsgálást, a megfelelő sorrendben, ezért javaslom keressen fel egy meddőségi szakrendelést, ahol tudnak majd segíteni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-13 08:40:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 07:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: