• Meddőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél éve kezelnek Candida fertőzéssel,de eddig sikertelenül.Előfordulhat,hogy már meddő lettem?

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező!

        Van, akit nem kezelnek Candidával, s mégis meddő. Pl. Chlamydia miatt is lehet. Kérdésére igy nem lehet válaszolni, mert a kérdés nem pontos. 

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

          
         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu-ra!


         
          
         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-04 21:27:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 07:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: