• Kisbabát szeretnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Olyan kérdésem lenne hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésemre hogy terherbe eshessek!PCO szindrómám van ezt nemrég állapították meg a mensesem néha kimarad!Hormonvizsgálat adataim:LH:21,9 FSH:7,29 és a teljes tesztoszteron:0,96.Egyéb hormonleleteim a normális tartományban vannak!Az UH lelet:Normális nagyságú uterus.Az ováriumok normális helyzetűek és nayságúak,széli elhelyezkedéssel a szokottnál több 1 cm-nél kisebb folliculuslátható.Vezérfolliculus nem ábrázolódik.Az UH kp nem teljesen típusos de policisztás jelleű ováriumok ábrázolódnak. A válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Panaszos!

        Ez tényleg PCO, nem kell félnie, mert van rá megoldás. A metformint javaslom, mint gyóygyszert. Higyje el nem lesz emmi gond és terhes lesz. Lehet egy kis segítség kell, de nem lesz baj.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 09:08:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 19:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: