• Terhesség,Menstruáció késése-kimaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! Olyan jellegű problémánk lenne barátnőmmel, hogy késik a menszesze.Ez a dolog már 3 napja késik. 2. napon csináltunk két terhességi tesztet ami negatívat mutatott(ezt délután csináltuk). De interneten utána olvastam és találtam dolgokat, ahol írták, hogy biztosat csak beágyazódás után(1 hét) tud biztosat mutatni a teszt. A késés mellet a mellbimbója fáj, beteg, sok stressz érte közelmultban és mostanában és fokozotabb nemi életet élünk. 2 hónapja veszítette el a szüzességét. Az aktusok során minden alkalommal védekeztünk(ezen azt is értem, hogy az ejakuláió előtt kihúztam a péniszem és nem benne elveztem el). Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet pontosan az oka amiért késik a menstruációja és lehetséges-e, hogy kimarad egy ciklus. A másik pedig az lenne, hogy mennyi a lehetősége a teherbeesésnek. Válaszát előre is köszönjük!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező!

        A stresszes életmód okozhatja a menstruáció késését. A megszakított közösülés csak 90 %-os biztonságot nyújt a nemkívánt terhesség ellen. 1 hét múlva ismételjék meg a tesztet. A barátnője tünetei a normális menstruációs ciklussal is összefügghetnek.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 14:40:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: