• Tisztulás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!25éves 3gyermekes anyuka vagyok és olyan problémám van,hogy menstruáció után vagyok 1héttel és folyamatos barnás,nyálkás folyásom van.Ilyen még soha nem volt,10honapos a pici és elköttetem magam lehet ez okozza vagy komolyabb probléma. Anyukám méhnyakrákba hunyt el.Válaszát Köszönöm Üdvözlettel:Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a barnás folyás témában

        Kedves Kérdező!

        Komoly baja biztos, hogy nincsen, a váladékozás hátterében sok minden állhat, pl. megfázás miatt szedett antibiotikum, stressz, méhnyak gyulladása. Ha nem múlik el néhány nap alatt, akkor nézesse meg magát orvosával.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-01 16:12:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: