• Lehet babám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 29 éves vagyok, és még nem szültem. Négy hónapja elhúzódó vérzésem van. Első alkalommal nagyon heves,darabos bő vérzésem volt, és 3 hétig tartott. Felkerestem az orvosomat, és megállapították, hogy cisztám van, amire gyulladás-, és vérzéscsökkentőt kaptam. A vérzésem azóta is minden hónapban 3 hétig tart, de már nem olyan heves. Az ultrahang a következőt állapította meg: ut átmérő: 36mm, nykh 5,3mm Bo.i ov-ban 30x17 mm cyst rész ill. 13 mm follic. jo-i ov-ban 17 mm ill. 13 mm follic. Douglasban folyadék nincs. Megmagyarzná, hogy ez pontos mit jelent? Május óta babával probálkozuk, de eddig sikertelenül. Lehet egyáltalán kisbabám? Köszönöm figyelmét és várom válaszát. Üdvözlettel: Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Ágnes!

        Kis cystája van, amit hormonális zavar okozhat. Vérvételes hormonvizsgálatra lenne szükség. 

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-29 20:15:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: