• Condyloma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! 20éves lány vagyok.Kb 1 hónapja 3 szemölcs jött ki az alhas alsó részén ,a vénuszdombon. Nőgyógyász egy hétre felirt napi 2szeri használatra condylinie ecsetelőt. Azt mondta,ha nem múlik el menjek vissza és leégeti. Azóta a szemölcs és környéke sebes és néha viszket is de csak picit. A seb javulást jelez vagy rosszabodott? Az égetés hogyan zajlik és addig is hogyan fertőz..maga a szemölcs fertőz,? Mivel tudnám segiteni a gyors gyógyulást? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a condyloma témában

        Kedves Condyline használó!

        A Condyline-ban  podophillin van, ami egy növényi sejtméreg. Tehát teljesen normális, hogy amennyiben nemcsak a szemölcsöket ecsetelte, hanem az egész bőrét, akkor bizony attól is meg fog szabadulni, de ha nem volt elégséges az ecsetelés, akkor azt fogja elérni, hogy a bőrétől ugyan megszabadul, de a szemölcstől nem. Tehát nem mondták el, mire kell figyelnie, én azt javaslom, ha nem múlnak el a szemölcsök, akkor kenegesse aloe verával a bőrét, hogy gyógyuljon meg aztán menjen el leégetni a szemölcsöket. Mert így nem sok eredményt ért el, azt látja.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-29 16:44:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: