• Ég, viszket

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR nö. Azt szeretném megkérdezni hogy kb 1 honapja ott alurol éget viszketet Povidon-jodot kaptam amit el is hasznaltam de nem segitet majd vettem Kansen kupot és az mar valamenyire hatot.Most ugyanaz van mint egyhonapja megint viszket és ég,már nemtudom mit tegyek.Most vettem Polygynax hüvelykupot mert azt ajánloták a gyogyszertárban.Ja és ijenkor a fehérfojasom is rengeteg.Kérem segitsen milehet ez.máskor nekem ijen nem volt.Köszönö elöre is.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        Ha nőgyógyász megvizsgálná, az időszerű volna.

        Üdvözlettel: Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-29 15:14:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 08:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: