• Fájdalom közösülés közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Doktornő/Úr!nemrégen volt hüvelygomba fertőzésem a nőgyógyászom klion-d 100 hüvelykúpot és batrafen kenőcsöt irt fel.a kezelés pár napja ért véget, a tüneteim teljesen megszüntek.a barátommal közösülés közben mégis fájdalmat éreztem,de az aktus végével a tüneteim megszüntek.nemtudom,hogy ez még maga a gombás fertözés lehet-e,vagy az h nem volt elég síkos(ezt éreztem).óvszert használunk ami különösen az utobbi időben meglehetősen kényelmetlenné vált.a batrafen betegtájékoztatóján aztolvastam h az óvszerhasználattal lehetnek gondok.a krémes kezelést pedig a közösülés közben is alkalmaztam.lehetséges h a fájdalom csupán a krém miatt volt?vagy netán érzékeny lettem az óvszerre?estleg mégse gyógyultam meg a fertőzésemböl?válaszát elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, amiket leirt, mind lehetséges.Az óvszer hatását a Batraphen kenőcs tönkreteheti egyébként.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-29 15:17:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: