• Menzesz kimaradás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 20 éves lány vagyok!Annak az oka amiért írok, h kimaradt a menzeszem!Ilyen eddig még nem volt, és nem valószínű, h terhes vagyok! Kihagytam egy hónapot a fogamzásgátló szedéssel, de abban a hónapban védekeztünk a párommal máshogy!A menzeszem, viszont nem jött meg, de nagyon erős alhasi görcseim voltak!Utána a gyógyszerre gyanakodva elkezdtem újra szedni, de miután befejeztem, a szokott időben nem jött meg!De szintén vannak alhasi fájdalmaim! A gyógyszer miatt késik megint?Vagy lehetséges valami betegség fennállása? Orvoshoz is mindenképp elmegyek, de addig is várom válaszát, hogy kevésbé izguljak e miatt! Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Első lépésként javasolnám, biztos, ami biztos alapon csináljon egy terhességi tesztet, hogy a terhességet kizárhassa nyugodt szívvel. Ezután érdemes lenne elmenni egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol UH vizsgálattal el lehet dönteni, van-e valamilyen rendellenesség a háttérben, vagy csak a hormonháztartása borult fel. Akár egy ciszta is kialakulhatott a petefészken, és ez okozhat alhasi panaszokat is.
        Izgulnia nem kell, nem valószínű, hogy nagyobb problémája van, hiszen a tabletta kihagyása okozhat hormonális eltéréseket nagyon könnyen, ami vérzészavarral jár.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-29 15:41:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó