• Ugye minden rendben van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Úr/Nő! 7.hetes kismama vagyok! Terhességem előtt is folyamatosan mértem a hőmet és azóta is! Nem tudom kell-e? Így hogy mérem csak ideges leszek! Az átlag hőm 36.5 volt aztán javában 36.8-37. Pár napja lejjebb ment 38ra majd visszament 39re és ma 37re! Ugye ez semmi rosszat nem jelent?? Ittam a palástfű teát de pár napja abbahagytam!Lehet attól is hogy lejjebb ment?Elküldöm a görbém! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8c12c3bff4f2645ef09dae1671ebbfea_081108_081226_1230249600_.png Válaszát köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        A hőmérséklet mérésének terhesség előtt az az értelme, hogy jelezheti a peteérés időpontját. Gratulálok a terhességéhez, már nem szükséges mérnie a reggeli hőmérsékletet, csak akkor hőmérőzzön, ha betegnek érzi magát. Ilyenkor nem a reggeli hőt kell mérni, hanem bármikor, amikor lázasnak érzi magát. Nem kell aggódnia, minden rendben Önnel, ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre is.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-27 22:32:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: